Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

 

Idelicaís assortiment Thee

 

Even ontsnappen met een kopje thee

 

Een moment van ontspanning om even te ontsnappen aan de drukte van alledag.

 

Begin uw dag bijvoorbeeld eens met een verkwikkend kopje Marokkaanse muntthee. Voor de afwisseling neemt u bij de lunch een kop gearomatiseerde Earl Grey Superieur.

Dan kunt u 's avonds nog kiezen uit Turkse appelthee en Rooibosthee.

 

De heerlijkste theesmaken komen uit alle hoeken van de wereld, zodat u op ieder moment van de dag een keuze kan maken.

 

Ontdek, en laat u verleiden!

 

Losse thees:  zwarte thees - groene & witte thees - fruit-thees - kruiden & rooibos

 

traditionele thees

 

informatie en zetadvies

Liever in een zakje?  ģevolution tea of  Mighty Tea

 

Zetadvies

De smaak van de thee wordt beÔnvloed door het water. Zacht, kalkarm water is beter dan hard water. Indien het leidingwater niet ideaal is, kan er ook mineraalwater of gefilterd water worden gebruikt. Breng het water aan de kook en laat dit, afhankelijk van de hardheid van het water, enkele minuten doorkoken. Laat het echter niet te lang doorkoken, aangezien de zuurstof dan weggekookt wordt. Water dat rijk is aan zuurstof onttrekt namelijk meer aroma van de theebladeren.

Spoel vervolgens de theepot om met een klein beetje kokend water, zodat de pot voorverwarmd wordt en de smaak van het vorige zetsel verdwijnt.

Gefermenteerde theeŽn moeten gezet worden met water dat net van de kook is. Ongefermenteerde theeŽn kunnen het beste gezet worden met gekookt water dat enkele minuten afgekoeld is. De temperatuur, dosering en zettijd is per theesoort verschillend.

Roer voor het uitschenken de thee even door; de thee is namelijk onderin de pot sterker dan bovenin. De ideale drinktemperatuur ligt rond 60įC.

 

exclusieve import van:

Tenuta Viglione wijnen
Tenuta Viglione
Mancino olio
Mancino

 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2020] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?