Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

Italiaanse DELICATESSEN in ons assortiment

 

Foccaccine, bocconcine, taralli & grissinetti
Bruchettine
Bruschettine:
rozemarijn en gezouten 150gr 
Sfogliette
Sfogliette:
 aceto balsamico 180gr
 
Foccaccine 
Foccaccine:
tomaat & oregano 200gr
zwarte olijven 200gr
Grissinetti 
Grissinetti:
 tomaat & chili 200gr
 
 
Bocconcine 
Bocconcine:
kaas & ui 200gr
Tartalli 
Taralli:
venkelzaad 250gr
 

Risotto AZIENDA GIRINO 

Rijst en rijstgerechten vormen een vast onderdeel van de Italiaanse keuken. Het meest bekende rijstgerecht is de Risotto.

Om Risotto echt te laten lukken, is het een voorwaarde dat je werkt met de Italiaanse rijstsoorten Vialone Nano (semi-fijn), Arborio of Carnaroli (extra-fijn).

Het unieke van risotto is dat het, mits goed klaargemaakt, zich aanpast aan elke smaak. Het woord betekent zoveel als een droge, romige massa waarin de rijstkorrels aan elkaar kleven en toch stevig zijn. De truc is dus dat de rijstkorrel tijdens het koken alle aroma's opneemt en een smeuÔg geheel vormt zonder papperig te worden.

  Zocht u een risotto van uitstekende kwaliteit? Hier is 'm!
We bieden 2 soorten aan:
- riso Carnaroli
- riso Vialone Nano

Recept? klik hier
 

Grissini, ciappe & bruschette van EUROPAN
  Artisanaal bereid in Liguria.
Deze ovenproducten op basis van olijfolie zijn licht en aromarijk. Ideaal voor bij het aperitief.

- Grissini Classico (met olijfolie)
- Grissini all'oliva (met olijven)
- Grissini al MaÔs
- Mini Grissini alla Pizzaiola (tomaten en oregano)
- Mini grissini al Pesto (met basilicum)
  - Bruschette al rosmarino (bruschette met rozemarijn)
- Bruschette all'origano (bruschette met oregano) 

- Ciappe di liguria (langwerpig, met grof zeezout)
- Ciappe al rosmarino (met rozemarijn)
- Ciappe all'oliva (op basis van zwarte olijven)

Balsamico LEONARDI
Giovanni Leonardi hoort bij de laatste die balsamico-azijn op traditionele wijze maakt.
"Traditioneel" betekent hier "nooit mengen met wijnazijn", dit in tegenstelling tot andere commercieel "gebrouwde" balsamico's onder de noemer "aceto balsamico di Modena".
Deze laatste worden gemaakt van 20% (oude) druivenmost gemengd met 80% wijnazijn.
Deze balsamico-azijn wordt uitsluitend gemaakt met druivenmost van Trebbiano-druiven en gerijpt op houten vat. Op deze manier wordt een ongeŽvenaard product bekomen.
De traditionele Balsamico-azijnen die onder het label "AOC Aceto Balsamico di Modena" op de markt gebracht worden zijn identiek, al was het maar omwille van de verpakking in 'granaatvorm'. Hiervoor betaalt men een fortuin aan het overkoepelend consortium.
- Condimento Balsamico 5 jaar, 250ml
  top 

exclusieve import van:

Brogal Vini
Brogal Vini
Tenuta Viglione
Tenuta Viglione
Raccolta Sapore
Raccolta Sapore 
Raccolta Sapore
Mancino
 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2016] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?