Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

 

Idelicaís recepten

 

Vitello tonnato (met dank aan Lia Aertsen)

 IngrediŽnten:

  • 200gr tonijn op olijfolie

  • 3 ansjovisfilets

  • 2 eetlepels kappertjes op balsamico

  • 2 hardgekookte eierdooiers

  • 3 eetlepels olijfolie

  • sap van 1/2 citroen

  • 2-3 eetlepels bouillon - van groenten / vlees

Bereiding

Tonijn, ansjovis, kappertjes en eierdooiers door vleesmolen draaien of met keukenmixer pureren.

Roer er de olijfolie, citroensap en groenten- of vleesbouillon door tot het een smeuÔge massa vormt.

 

Deze saus wordt geserveerd bij koud kalfsgebraad. 

Dit vlees wordt in een verse groentenbouillon gaargekookt en na afkoeling in plakjes gesneden.

Garnieren met enkele blaadjes rucola.

De saus past ook prima bij een gemengd slaatje en/of op een heerlijke toast.

 

Vitello Tonnato is een van oorsprong Frans gerecht dat dateert uit de 18e eeuw.

Sindsdien is het, met een paar aanpassingen een typisch gerecht uit de PiŽmontese keuken geworden.

Smakelijk!

 

 

exclusieve import van:

Brogal Vini
Brogal Vini
Tenuta Viglione
Tenuta Viglione
Raccolta Sapore
Raccolta Sapore 
Raccolta Sapore
Mancino
 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2016] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?