Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

 

Idelicaís recepten

 

Eigen receptje om vis klaar te maken (met dank aan Mieke Minjauw)

 

IngrediŽnten

  • 3 eetlepels olijfolie

  • 2 eetlepels olijfolie met lemon (van Frantoio, Gnavolini of Mancino)

  • 1 eetlepel witte basilicumazijn

  • 1 eetlepel Pineau de Charentes (indien gewenst) 

Kruiden met Vis- en Pomodori kruiden van Piet Huysentruyt, peper en een snuifje zeezout met kruiden.

 

Hiervan mooi egaal mengsel maken.

Hierin eender welke visfilet of -haasje ongeveer 1/2 uur laten marineren (ook zeer lekker voor Sint-Jakobsvruchten). Nadien de vis samen met de marinade in de oven op 180į laten garen naar eigen smaak. Voor een extra zuiderse toetst kan men bij het garen ook wat zongedroogde tomaatjes toevoegen.

 

Men kan de Sint Jacobsvruchten serveren als voorschotel op een bedje van gekarameliseerd witloof.

Sint Jacobsvruchten wel niet klaarmaken in de oven, maar heel kort aanbakken in de pan.

 

Smakelijk!

 

exclusieve import van:

Brogal Vini
Brogal Vini
Tenuta Viglione
Tenuta Viglione
Raccolta Sapore
Raccolta Sapore 
Raccolta Sapore
Mancino
 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2016] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?