Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

OLIO NUOVO van Frantoio di Santí Agata díOneglia, exclusief bij Idelica !

 

Ook dit jaar verrast Frantoio ons met een exclusief product:
OLIO NUOVO, fles van 500ml

Olio nuovo

Deze olijfolie is zeer speciaal. Er worden uitsluitend taggiasche olijfjes gebruikt. Na het oogsten worden ze geperst binnen de 24 uur, uiteraard Ė zoals steeds Ė via eerste koude persing.

 

De naam ďolio nuovoĒ (nieuwe olie) spreekt voor zich. Deze olie wordt alleen gemaakt bij de start van de nieuwe oogst (normaal begin november). Bovendien is de productie zeer beperkt.

 

Zoals u weet wordt olijfolie van hoge kwaliteit altijd in donkere flessen bewaard om lichtinval te vermijden, maar dan zie je het resultaat niet. Frantoio gebruikt voor deze olie een doorzichtige fles met daar rond een zak.

 

Deze olijfolie is (zoals alle andere olies van Frantoio) ongefilterd, maar de kans bij deze olie is groter dat er na verloop van tijd een bezinksel wordt gevormd. Dit is altijd het geval met een authentiek product. Indien gewenst kan u een filtertje gebruiken.

  

UITSLUITEND VERKRIJGBAAR IN DECEMBER/JANUARI, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wenst u een of meerdere flesjes te reserveren, dan is het raadzaam ons een mailtje te sturen.
De prijs van deze heerlijke delicatesse is Ä 13,50.

 

Chris & Stef

exclusieve import van:

Brogal Vini
Brogal Vini
Tenuta Viglione
Tenuta Viglione
Raccolta Sapore
Raccolta Sapore 
Raccolta Sapore
Mancino
 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2016] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?