Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

 

Idelicaís assortiment espressoapparaten

IDelica garandeert u een uitstekende dienst na verkoop.
Een eigen technieker (gediplomeerd electrotechnisch installateur)

zal de meeste defecten op zeer korte termijn oplossen.

Daarnaast hebben we een contractuele overeenkomst met onze leveranciers

om ernstigere defecten binnen een redelijke termijn door hen te laten herstellen.

Alles begint echter bij een degelijke en professionele uitleg.

Bij aankoop van een toestel maken we graag voldoende tijd om u een deskundige uitleg te geven. Het juist en goed gebruik van uw toestel is de beste garantie om lang plezier te hebben van uw aankoop.

Vakmanschap is onze troef!

 

Jura, krachtig merk

 

(Alle modellen steeds op bestelling, snelle leveringstermijn)

 

   meer informatie

Er doet meer en meer een gerucht de ronde dat toestellen van bepaalde Ďgroteí merken met dezelfde elementen als Jura gemaakt worden.

Aan de ene kant is het wel mooi deze merken zich willen linken aan de kwaliteit van het merk Jura, maar het is niet volledig juist geformuleerd.

 

Jura wilt blijven vernieuwen, blijven evolueren, maar aangezien ontwikkelingskosten voor nieuwe technologieŽn verschrikkelijk hoog liggen worden bepaalde elementen (molen, zetgroep, thermoblok) van Jura na een tijd doorverkocht.

Dit gebeurd ENKEL omdat ze op dat moment bij JURA reeds een nieuwer en efficiŽnter element hebben ontwikkeld en de oude elementen dus toch niet meer zullen gebruiken.

Nu dat Jura bekend staat voor zijn vakmanschap en premium kwaliteit zijn er natuurlijk andere merken die hiervan gebruik willen maken om een meerwaarde te geven aan hun eigen producten.

 

Zulke toestellen die dus met Jura elementen werden gemaakt, werden dus enkel met elementen gemaakt die door Jura reeds werden afgeschreven.

Enkel Juratoestellen beschikken over de knowhow, premium elementen en laatste technologie die enkel van Jura kan worden verwacht!

 

En DAT mag gezegd worden!

exclusieve import van:

Tenuta Viglione wijnen
Tenuta Viglione
Mancino olio
Mancino

 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2020] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?