Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten
 

Idelicaís assortiment geuren en kaarsen uit Thailand


Deze geurverspreiders zorgen voor een heerlijke geur en een weldadige sfeer in huis. De essentiŽle olie diffuser bevat als enige ter wereld 100% onverdunde essentiŽle oliŽn zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners. Niet uit alle planten kunnen essentiŽle oliŽn gewonnen worden. Om toch deze geuren aan te kunnen bieden heeft BsaB naast de EssentiŽle olie lijn ook een lijn 'Natuurlijk parfum' in het assortiment. De natuurlijke parfum diffusers bestaan uit speciale geuren gebaseerd op essentiŽle oliŽn. De geurverspreiders bestaan uit een gerecyclede fles met geurstokjes van gewassen en gedroogd riet genaamd Sida Rhombifolia Linn.

Afbeelding van Geurverspreider 15ml   De 15ml geurverspreider verschijnt in een klein flesje en is geschikt voor plaatsing in het toilet, kleine ruimtes of bijvoorbeeld op uw bureau. De 15ml geurverspreider is ook de ideale maat om is een nieuwe geur te proberen. De gemiddelde gebruiksduur ligt tussen de vijf tot zeven weken bij normaal gebruik (4-7 stokjes).

Beschikbare geuren:
- olive grove
- chestnut Blossom
- serenity
 Afbeelding van Geurverspreider 50ml
De 50ml geurverspreider verschijnt in een transparante fles en is geschikt voor plaatsing in het toilet, de badkamer of een kleine huiskamer. De gemiddelde gebruiksduur ligt tussen de zeven tot tien weken bij normaal gebruik (2-3 stokjes).

Beschikbare geuren:
- olive grove
- chestnut Blossom
- darjeeling tea
- St. Tropez
- Tranquility
- lemongrass
- serenity
- Himalayan spices
- deep forest
 
 Afbeelding van Geurverspreider 200ml
De 100ml & 200 ml geurverspreider geeft de meeste geur af van alle BsaB geurverspreiders. De geurverspreider bestaat uit een aparte vaas en een fles met 200ml olie. U kunt zelf bepalen hoeveel olie u per keer gebruikt. De gemiddelde gebruiksduur ligt tussen de 16 tot 24 weken bij normaal gebruik (3-5 stokjes).

Beschikbare geuren:
- olive grove
- Tranquility
 

Kokosnoot Kaars

 

Afbeelding van Kokosnoot Kaars 
Het ideale cadeau voor op tafel of drijvend in een vaas

 

De BsaB kokosnoot kaars kan uitstekend als drijfkaars worden gebruikt. Maar ook op de bijgeleverde standaard is dit een sfeervolle aanwinst. Voor de kaars worden uitsluitend de beste kokosnoten gebruikt die speciaal voor BsaB zijn geselecteerd. De kokosnoot is een natuurproduct, elk exemplaar is dan ook anders. De kaars brandt minimaal 40 tot 45 uur.

 
Beschikbare geuren:
- olive grove
- fig
- Tranquility
- chestnut blossom
- darjeeling tea
- St. Tropez
- coconut
- deep summer
- silence
 Afbeelding van Chinees Porselein Ei
Een sierlijk brandend eitje van handgemaakt Chinees porselein

De BsaB Chinees Porseleinen kaars is gemaakt van hoogwaardig porselein gevuld met 100% natuurlijke sojawas en essentiŽle oliŽn. Dit ivoorkleurige sieraad is puur handwerk en daarmee een uniek accessoire voor in uw woning. Door het materiaal geeft de kaars een prachtige gloed.

 
Beschikbare geuren:
- olive grove
- Himalayan spices
- chestnut blossom
- lemongrass
- St. Trop
- silence

exclusieve import van:

Tenuta Viglione wijnen
Tenuta Viglione
Mancino olio
Mancino

 
 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2020] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?